pražský podzim
v tlukotu srdce
rozeznávám rytmus
pražského podzimu.
mokrých laviček
starých psů
sny, co se splnily.
...a právě že se splnily
jak moc jsme chtěli
a já chtěla až moc.
teď už zbývá jen
kopat do listů
a hrát si na jaro
s maskou alegorického vozu
když místo saxofonu
hraje jen srdce
jednotvárnou
životadárnou
symfonii světa.
Komentáře (2)
Komentujících (2)