Jako dva zvony
Jako dva zvony
na jedné věži
jsou naše srdce...
jako dva tóny
co souzvuk drží
ta srdce jsou...
chodíme spolu
cestou necestou
a naše křídla
už potrhaný jsou,
ale co naplat
to je život,
láska a bolest
a nakonec smrt...
Jako dvě moře
co k sobě blízko maj´
ty naše duše jsou...
možná tam nahoře
život náš přezkoumaj´
a soud svůj vynesou,
ale co naplat
tak už to chodí,
lidi tu žijou
a noví se rodí...
jsme tady s vámi,
chodíme po zemi
a i když křídla už
trochu potrhaný jsou,
ještě nás unesou...
Přečteno 413x
Tipy 4
Poslední tipující: Barunka.K, Žqáry
Komentáře (9)
Komentujících (9)