Z balkonu
Anotace: taková večerní...
Na nebi obloha
zahalená do hvězd
(saténové šaty už totiž vyprodali)
měsíc
jako tenisový míček
zastavený v letu
uši mi zaléhají
- tolik hluku -
vypněte už někdo to ticho!
na nose přistávací dráha
pro světlušky
a vlastně to všechno dohromady
nemá žádný význam
jen pár slovíček
(bez jediného rýmu)
snad jen tu kometu
co mi spadla
do šálku
s kávou
…zamíchám umělohmotnou lžičkou…
Komentáře (3)
Komentujících (3)