Priority
Anotace: Tahle báseň je pouze jen můj subjektivní názor, po čem nejvíc toužím. Další výpověď o mně. Berte to, jak uznáte za vhodné.
PRIORITY
Já nepotřebuji žádné zvíře
a potřebu vychovávat děcko.
Mně stačí počítač, kniha, pero,
a to je zhruba všecko.
Chci něco po sobě zanechat,
nikoliv však svoje geny.
Jakékoliv umění zdá se věčné,
neobejdu se však bez žádné ženy.
Stačí se jenom neosobně
krásně s ženou pomilovat
a blaženě se lesem, parkem
kolem řeky jentak potulovat.
Každý máme svoje priority:
rodinu, zaměstnání nebo hobby.
Jinému stačí alkohol a drogy.
Leniví srab ví o životě houby!
Komentáře (4)
Komentujících (3)