Žij svůj život
Anotace: Rady do života:o)
V životě si zvol správnou cestu
Ať jednou neskáčeš z mostu
Co je vlastně správné a co snadné
Poznáš brzy, zda žít je marné
Můžeš si věřit, čemu chceš
Lžím ani pravdě se nevyhneš
Buď férový, ale střídej barvy
Přežiješ, máš-li silné nervy
Chybám se nikdo nevyhne
Každý jich spoustu udělat stihne
Však poučuj se z nich a věř
Že osudu vládne lítá zvěř
Nenech sebou vláčet v bahně
Buď svůj a nes hlavu hrdě
Stůj si za svým, neustupuj
A s úsměvem životem propluj
Komentáře (3)
Komentujících (3)