No... je minimálně dost zajímavá... pokud chápu tu srnčí nohu správně, je i dost morbidní...
12.04.2008 11:54:00 | Puck
Jejda..mhm..je to zvláštní, něco se mi v tom líbí, ale na povrch mi ta básnička přijde takové.. jejda, já ani nevím jak to vyjádřit..první dojem je.. celkem žádný,ale když se do toho začteš.. pochopíš :) Pěkný..
29.09.2007 09:11:00 | -Jojo-
Opilá tmou, mátožná duše sáhla po peru..
Zažhnula tón a srdcem začla psát operu=)
09.09.2007 22:42:00 | Já Esther Ruth