My tři
My tři
Život je krátký….
Rozkoší moc nedá
V lodi je díra
Láska utopená
Jak vidíš svět?
Proč tě musím opouštět… ?
Necháme ji utopit?
Chceš být jen s ní?
Řekni mi to,ať je klid..
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: 0-0
Komentáře (2)
Komentujících (2)