Zbloudilá kapka
Anotace: """"""""""""""""""""""prší""""""""""""""""""""""""""
Zbloudilá kapka,
spadla mi na čelo.
To v půlnoční noci,
Slunce močilo.
Zbloudilá kapka,
spadla mi na ruku.
To zbloudilé auto mi podalo,
svou záchranou ruku.
Zbloudilá kapka,
spadla mi na nohu.
Ta upadla
a já už nevstala.
Zbloudilá kapka,
spadla mi na břicho.
Tu dítě se hnulo
a potichu zlykalo.
Zbloudilé kapky padají
a jen blechy mezi nimi běhájí.
Zbloudilé kapky...
Komentáře (2)
Komentujících (2)