Rozhovory nad klávesnicí
Anotace: Způsob toho psaní Rondel se nazývá,Franice ho užívá...
Zaklepal z repráků
neznámý dopisovatel
"Jsem tvůj pozorovatel"
stálo v záři monitoru
Prsty běží závod svůj
"Žena snad? či jen obdivovatel?"
zapisuji do jedniček a nul
pozdě ~ zmizel ~ ten pozorovatel
zaklepal z repráků
neznámý dopisovatel
"Kdo jsi řekni. Počkej. Stůj!"
můj myšlenkový hlas se chvěl
NIC... I tak jsem byl rád i když jen napůl
už nikdy neřeknu, Bohužel,
zaklepal z repráků
neznámý dopisovatel
Komentáře (1)
Komentujících (1)