Proč nekřičet
Anotace: Proč nekřičet, když to situace vyžaduje
Proč nekřičet
Když mě něco bolí
Proč nekřičet
Když se něco hojí
Proč nekřičet
Když se mi miláček ztratil
Proč nekřičet
Když se mi vrátil.
Proč nekřičet
Když sama sobě lžu
Když nekřičím.
Komentáře (13)
Komentujících (13)