jo jo, tohle byla taková chvilková pocitovka...potřebovala jsem ventil jak to ze sebe dostat...snad už zase pomalu začínám věřit:)
26.09.2007 09:20:00 | kulí očko
tak jednoduše a přitom působivě napsaný. jo líbí se... a pravý přátelství??? snad existuje (aspoň tomuhle mě nech ještě věřit:))
s.d.
19.09.2007 16:02:00 | synthetic darkness
tomuhle moc dobře rozumím a je to hezkej výlev, smutnej.Znám- Z nejlepší kámošky bylo najednou káčko v minulým čase a po dvou letech nebavení kvůli totální p....ině..(prkotině) je to K zase přítomný. Chce to někdy odstup, přeju, ať zase věříš...
11.09.2007 20:28:00 | Trdlo