Veř(te), nevěř(te)
Anotace: ... jen momentální výtok mozku na papír. (chtělo by to dodělat, vím o tom)
Nesmíš mu moc věřit
tak každou druhou větu.
Tajemství však svěřit
mu můžeš klidně v letu.
---
Dávej pozor, co ti říká!
O všem pěkně přemýšlej!
Skrytý smysl ti utíká.
Ty to nevíš. Mu je hej!
.
.
.
... čemu ale věř bez bázně,
že "mám tě rád" myslí vážně.
Přečteno 464x
Tipy 8
Poslední tipující: Luxxx, kikis, mikyša, vapiti, Judita, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (15)
Komentujících (11)