Bez tebe

Bez tebe

Anotace: ;( kdyz váše láska odchází, musí domů..to jsou pro mě muka:(

Jsme dva. A přesto mám pocit, že jeden.
Když odcházíš, jakoby s tebou odešlo něco ze mne.
Když sme spolu,
žijeme ve svém světě.
Ostatní ho neznají, je jenom náš.
A pak se probereš,
podíváš se na hodiny a zjistíš,
že už je čas jít.
Zas jednu část ode mne oddělit.
Dotek ruky, sevření u srdce a pak prázdnota.
Zas se mi ztrácíš z očí, bez tebe nejsem.
A už nikdy nedokážu být úplná..
Autor Mrs.Grázl, 12.09.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

ten poslední verš mě dostal

12.09.2007 17:39:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel