pre..
Anotace: jedno smutné obdobie.
Smrť je jak prašná brána
čo otvára prázdne rána.
A vykúpením bôľu je iba sen,
keď privrieš oči a čakáš, že zjaví sa ti ten.
Ten, ktorý ako hviezda náhle vyhasol
no ja mám pocit, ako keby si tu stále bol..
Snívam..
Stretneme sa
a iba my vieme čo si povedať,
nehneme sa..
Ticho a bez slov hľadíme si do očí
chcem niečo povedať no v tom
sa všetko otočí.
Začneš sa mi rozplývať
a ja ten sen tak veľmi chcem dosnívať!
Prečo sa ten deň nedá vrátiť?
Veď ja som ťa nechcela nikdy stratiť..
Komentáře (0)