Zlatá horečka
Anotace: vždyť nám stačí k žití jen to, co se třpytí...a po nás potopa!
Sbírka:
Vesmírné divadlo
Putujeme kupředu
Ke Slunci se ženem
krokem značně nejistým
všichni jako jeden
Ku ohnivé kouli
Za tím světlem věčným
Po chodníku úzkém
Zdá se být nekonečným
Mlha vůkol padá
Svět tvoří siluety
Není cesty zpět
Ženeme se věky
za paprskem posledním
za vidinou zlata
jak lumíci ze skály
do moře s ohněm v patách
Komentáře (3)
Komentujících (3)