Upřímnost
Anotace: Potřebovala jsem si provětrat hlavu, tak jsem se šla projít. Pršelo a mě napadlo pár veršů.
Nevíš proč bloudím v dešti mezi kapkami slz?
Nevíš proč nemluvím přímo, ale básněmi skrz?
Copak je špatné mít svůj názor? Že ne?
Tak proč tvůj pohled mou upřímnost vždy zažene?
Co je to za život - mlčet a vůbec nic neříkat?
Jenom mluv, řekne mi tvým hlasem kat,
který odsoudí mě než vydám jedinou hlásku.
Co je to za případ?
Já taky potřebuji lásku...
Komentáře (2)
Komentujících (2)