Do balíčku svého komentu tobě, balím všechny komentáře co jsou napsány pode mnou, lepší mi nenapadají :-)))
14.09.2007 23:19:00 | Lota
Je tak nádherně relaxační,jako celá opakovaná akce...
/I když těch dětí máme sebou čím dál víc;oD/
Nemohla jsem se dočkat,až zase malá nadšeně provolá"Už blbnou!":o)))Zblbneš za chvíli celou vesnici:-)
Doufám,že bude foukat hodně a dlouho!!!:oDDD
14.09.2007 21:29:00 | Žqáry