Anotace: Osobní útok... Uznávám, mě jeden opět naštval... Čekám, že mě online zabijete, nevadí... Já se schovám...;)
krásná krásná krásná=)myslim si,že ty myšlenky jsou tam zachycený fakt dokonale
12.01.2008 19:49:00 | Kanzy
krásná krásná krásná=)myslim si,že ty myšlenky jsou tam zachycený fakt dokonale
12.01.2008 19:48:00 | Kanzy
Úplně skvělé, vystiženo do posledního detailu, a hlavně oceňuji, že nepoužíváš sprostá slova, páč mě vždycky nějaké ujede, když jsem naštvaná ;-)
21.09.2007 22:02:00 | Erion Fate
Děvče, to by takto musela vyplnit dotazník většina můžů :-)). Vždyť jim to příroda dala do popisu práce! Lovit, dobývat a oplodňovat. Je na jejich šikovnosti, jak to který umí okecat:-))) Ale stejně je milujem, viď? :-)))
20.09.2007 08:12:00 | vandule