Anotace: ...
někdy není nějaké Kurva na škodu, dodá ještě lepší ráz. A jinak pěkné vyjádření pocitů! Čest chlape :)
04.10.2007 16:48:00 | Peťka_bez_talentu
Pěkná básnička. Ta kurva je tam trochu rušívá, šla by nahradit mírnějším výrazem, ale zase mi nevadí natolik, abych Tě neohodnotil.
15.09.2007 22:03:00 | Psavec