osudové zklamání v osudu
v temnu světa
běžím po hraně stěny
nevěřím v klid života
v očních stínech ženy
šneci jedí housenky
kryplové mění zadání
děda má kulaté zuby
motýli snad létají
a hrníček se směje, prasklinou v porcelánu...
Přečteno 454x
Tipy 4
Poslední tipující: Michal Kvido, drsnosrstej kokršpaněl, Romana Šamanka Ladyloba, 0-0
Komentáře (2)
Komentujících (2)