Devatero
Anotace: 1.8.2002 - jej to už je dávno...
Za devatero řekami
za kamenou sochou
sedí slimák na zemi
povídá si s mouchou
A ona mu vypráví
kde včera všude byla
Mu slzy z očí tryskají
a smutně se dívá
Za devatero řekami
za kamenou sochou
sedí Nuda na zemi
povídá se Svobodou
Komentáře (1)
Komentujících (1)