A ty se divíš
Anotace: O jednom hodně zvláštím přátelství...(a ty si to stejně nikdy nepřečteš viď...)
A už se zase hádáme
o malichernostech
S ledovým klidem ironika
odbíjíš výlevy
mé duše neskonalého optimisty a snílka
A zase padám na zadek
pod tíhou argumentů
Do slepé uličky
jako už tolikrát
máš pravdu?Mám pravdu?
A zase nebudu spát
/narozdíl od tebe/
Vyčítat staré křivdy
snažit se je přeměnit
ve světlejší zítřky
To nám šlo
Střídavě oblačno
Úsměv, pláč, ticho
Úsměv, pláč, ticho
Ticho
A ty se divíš
Komentáře (3)
Komentujících (3)