Nový život
Anotace: Snad se mi zase blýská na lepší časy
NOVÝ ŽIVOT
Zatáhlé nebe
a zmatek v ulicích,
jen kousek Tebe
a slunce visící
Ráno jak z knihy vystřižené
a srdce do teď z těla vytržené
Dnes jako by vrátil se do něj nový život
Snad živá voda jej polila
prázdnota ztratila se ze života
a já ožila
Komentáře (1)
Komentujících (1)