Nechci říkat nic!
Co mám říct?
Chci mluvit sám?
Co ještě víc?
Mám otevřít svůj chrám?
Co myšlenka, co chce ven?
Mám ji nechat jít?
Zůstane můj sen?
Nebo přestane být?
Já nevím.
Neznám odpověď.
Chci Mír
ne zpověď!
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: Já Esther Ruth
Komentáře (2)
Komentujících (2)