Příběh
PŘÍBĚH
Řekni mi kam chodí ptáci spát
a kde je ten,
co byl kdysi dávno víc než kamarád
Telefon nebere
a na vzkazy neodpovídá
kdo ví,
kde jen je
a s kým si teď místo mě povídá
Snad s někým,
kdo dá mu co hledal
a co asi i ode mě čekal
Cesty se rozdvojily
a každý jsme jinde,
než na začátku být jsme chtěli
Tak končí příběh z tisíce příběhů,
z nichž stává se život,
tak končí příběh,
bez kterého líp by mi asi nebylo
Komentáře (0)