Vystrašená..
Schoulená do klubíčka,
vystrašená ze tmy,
v koutě seděla mlčky,
malá holčička.....
Klepala se ani nedutala,
sepnuté ruce měla ,
jak se tenkrát bála,
skoro nedýchala...
Tenkrát modlila se,
boha moc prosila,
ať ta bouře ustane
ať ráno brzy přijde,
když jí únavou víčka padla..
Komentáře (2)
Komentujících (2)