Pro plyšového medvídka
Na hračkách z polyethylenu
dva centimetry tlustá vrstva
letitého prachu
Šatičky s květy
na kontě charitativní společnosti
,,Nakrmte moly a jiné havěti“
Bezelstné otázky
vysvětlit dítěti
Mami, jak vzniká člověk?
A kdy už budu veliká?
Proběhnout loukou
s baťůžkem na zádech
Ve vlasech sponku s beruškami
a kopretinu za uchem
Smát se, když Jerry a Tom
dostanou zase další šílenej nápad
Jíst nutellu
Potají
A tvářit se, že nevím
kde se na puse vzala
ta
hnědá
skvrna
Prstem propíchnout
bublinu
žvýkačky Hubba Bubba
/jahodová je nejlepší/
Za největší důkaz lásky
pokládat
srdíčko
načmárané na lavici
Schovat se pod peřinou
a nedat šanci
Klekánici
Čas od času
popovídat si se skřítky
a vílami
A
Před usnutím
ještě poslední sladkou pusu
/Dobrou noc, ať tě blechy štípou celou noc/
/Soudruhu Živote
Žádám o stroj času
Abych zase mohla věřit
Na Ježíška/
Komentáře (2)
Komentujících (2)