Hlas Poeova Havrana za záclonou
Anotace: /probudil mě ze spánku/
*
Hlas Poeova Havrana za záclonou
probudil mě ze spánku
a já jako hluchý Goya pozoruju přízraky
v zrcadlech
a slepnu tou skutečností
to jen Vy jste tak nepravdiví
*
Zkraťte lásce křídla,
každý, jako červený a černý, spěchá za jinou
a my všechny jen schováváme rány
pod bohatými náhrdelníky
*
Se vzdorem padlého anděla
trhám čerň z oblohy
zhasněte lampy a přikryjte Slunce pláštěm ze sametu
protože za světla docházej básníkům verše
/…/
***
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: Without Love
Komentáře (4)
Komentujících (4)