čištění
Anotace: stále dopředu a přitom pozpátku.
Vymáčkne pastu na zuby
důkladně prožene kartáček ústy
vyplivne zpěněnou vodu
a nechá ji zmizet ve víru umyvadla.
Zvuk mu připomene něco hrozného z minulosti.
za chvíli bude váhat, zda se má oholit.
za chvíli odejde pryč.
Už nikdy neuslyší ten zvuk.
Už nikdy nebude mačkat
nebude prohánět
nebude plivat
zmizí.
Komentáře (1)
Komentujících (1)