Anotace: prostě jsem si pustila hudbu... sedla... a psala... asi na ní trochu bude vidět, že jsem v podivném rozpoložení...
Sbírka: Nadějné až pozitivní
Fear of the dark, fear of the dark.
Comes to feeling someone so with (deer)?.
03.10.2007 19:12:00 | jehlaspichlas
povedená, hodně....jen to střepový osvobození se mi nelíbí( ne básnicky, spíš osobně...)
02.10.2007 19:16:00 | Trdlo