Muž s holí z měsíce
Anotace: tak trochu o dešti, mroži a tesaři
/Brada mi nikdy nezmokne/
řekl pán se slepeckou holí
pýchy pln.
do ulomousaného papíru
zabalil všechno mokro světa
právo veta měl ten muž
v souboji mrože s tesařem.
v hutné touze
po provázku
uschlo všechno mokro světa
a právo veta
měl vskutku ten muž,
muž s holí z měsíce
ústřic snědl nejvíce.
Komentáře (2)
Komentujících (2)