Anotace: Měli jsme vymyslet vtipnou básničku do školy... přemýšlím dva týdny a nic.. takže jen taková omluva:-)
zajimavy :))
jejda :D roboti se dneska překonali... ARP... nějak mi to připomíná Svět podle Garpa... :)) taková pěkna knížka od Irwinga.... ale to nic to jen zas ti roboti. :))
04.10.2007 20:27:00 | sabaku no Gaara