Osudu do očí
Anotace: ... krátké, srozumitelné. Doufám ...
Ode zdi ke zdi, ode dna níž,
zkus hádat, co bude dál?
Hádáš, nevíš, netušíš!
Osud s tebou zamával.
Příteli, do očí se mu podívej,
zkus prolomit led!
Povol svou tvář, jen se směj,
a buď to ty, kdo směje se naposled!
Komentáře (1)
Komentujících (1)