Anotace: úplně jinde leží podstata věci
na zdánlivou banalitu si "nabalila" dost hluboké věci...líbí se mi to, není to nic tuctového, co by se dalo jen tak přejít a za minutu si na to ani nevzpomenout...
Nehodnotím, myslím, žes to byla ty, co hodnocení odmítala (správný přístup:-)
05.10.2007 21:08:00 | paranoidandroid