Nevěříte? Věřte!
Anotace: Je tu nové číslo týdeníku ,,Zaručená pravda"....
Centrem Prahy projížděl se, rozbil další Ferrari
,,Byla to jen nehoda", tvrdí Leoš Mareš.
Machálková potvrdila tvrdou roli potvory,
žhavá láska změnila se v intriky a faleš!
V Kodani se odehrálo hrůzostrašné drama,
maskovaná veverka tam vyloupila banku.
Britney Spears se zhroutila a už je zase sama.
Chcete více informací?Tak otočte stránku!
Exkluzivně, Vondráčková ukázala vnady.
Víme všechno!Opila se a tančila na baru!
Skvělá soutěž o ceny jen pro vás teď a tady,
vyluštěte tajenku a vyhrajete Subaru!
Máme fotky - ministr a v doprovodu milenky!
Vyhlášení ankety o nejvíc sexy muže.
Módní rady - jaké frčí kabelky a doplňky?
Buďte krásná, bez starostí, bez vrásčité kůže!
A NAVÍC!
Jako bonus, dárek pro vás, plakát Brada Pitta!
(Je mi líto literáci, to je realita...)
Komentáře (2)
Komentujících (2)