Ač se to občas nerýmuje - což je jistě škoda,protože při troše snahy bys ten rým jistě našla, když už jsi ho objevila i jinde - má ta básnička něco do sebe... úžasně vystihuje složitost lidského myšlení a problémy plynoucí z nepochopení...
06.10.2007 20:28:00 | Bůchví...