Anotace: Je to jedna z mých prvních básních....tak snad se bude aspoň trochu líbit...
heh.. nekoho mi to pripomina.. asi me.. nedokazu umrit, jelikoz tu nemuzu nechat ty lidi, kterym na me aspon trochu zalezi.. uz nekolikrat sem se malem zabila...
moc hezke...
06.09.2008 22:52:00 | Smutný anďel
hezká báseň, ale souhlasím s Bůchví... :D kdyby skočila, jediné oko by nezůstalo suché... nebo nechat konec otevřenej, jako ´že si to ještě rozmyslí´ :D
19.07.2008 16:24:00 | Sabian
nevím...nevím co na to napasat..prtoože básní s tímhle tématem jsem viděla a napsala ..aspoň to vidím z jiného úhlu teďka:-) píšeš hezky..co jiné téma?
18.07.2008 11:40:00 | Lady Carmila
Elllis: To bych možná mohla... Akorát asi změním trochu ten začátek... Teda uvidím :)
05.01.2008 19:42:00 | Antionette
Možná ti to přijde trochu drsný, ale ten konec... Asi by byl lepsi obracene. ;-)
06.10.2007 21:05:00 | Bůchví...