Sama
Anotace: ... Dívám se do zrcadla ... no čtěte, jestli chcete vědět, jak je to dál.
Dívám se do zrcadla
Snad mám už jen sebe
I květina by bez vody zvadla
Já zvadnu bez tebe
Mezi lidmi, a přitom sama
Musím to tak brát
Sama probudit se do rána
A sama jít spát
A vedět, že není nikdo
Jen ticho monotóní
A v dálce tma, zamračeno
Ani mobil nezazvoní
Mezi lidmi, a přitom sama
Není komu vzdát hold
Jak Eva bez Adama
Já musím světem plout
Přečteno 358x
Tipy 3
Poslední tipující: KLARISA, s.e.n
Komentáře (1)
Komentujících (1)