Tiše
Anotace: ... lepší je být tiše.
Tisíc slov a tisíc květin
Všechny prázdné jako vlak
Který vyjel v pozdní noci
A ty čekáš na zázrak?
Sto padesát omluv
Za tisíc lží
Někomu se to zamlouvá
Někomu divně zní
Už tři dny a dvě noci
opakuješ tohle klišé
Tak kdy už sakra pochopíš
Že lepší je být tiše
Přečteno 332x
Tipy 3
Poslední tipující: Nessy, drsnosrstej kokršpaněl, s.e.n
Komentáře (2)
Komentujících (2)