...vzpomínka na léto...
....
tam za zdí
tajný přání nejsou slyšet
tam za nebem
není vidět svítání
pro odvahu milovat
zašla jsem si
do krajiny vod
splývajících s obzorem
do dlaní spálených sluncem
položím kámen
rosesněná půlnoc
jedním mrknutím
zhasne nebe
přepočítám krůpěje slzí
jednookého rána
které nastane
Přečteno 363x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Lucie Teru, prostě Zuzana, už ne pernikova princezna
Komentáře (3)
Komentujících (3)