Anotace: píšu braky a vím to vím, tvůrčí krize
Sbírka: Františkovi
Přesně tak.. jaká tvůrčí krize:)... a té sebekritiky bys taky určitě snesla míň... tiše žárlím na tvé rýmy:)
20.03.2008 23:44:00 | Šerák
Drahý, ty nás jednou budeš všecky tahat z tvůrčí krize viď? (taky jsem napsala cosi naprosto ve stejném duchu=)
09.10.2007 17:03:00 | Já Esther Ruth
Poslední dobou se mi zdá že každý stejný názor má. Proč jenom hanět svoje rýmy když každý z nich je krásný - jiný..?
08.10.2007 15:28:00 | Bůchví...