ZAKÓDUJI
Zakóduji květy nevyřčené
duše bez vin láskuji
přesto čekám rozluštění
tajné touhy vetuji
láskou lásku zamykám
fikcí mlčím,unikám.
Přeložíš-li jazyk smělý
pravdou drtím "svět"
údiv,vážnost paní
odpoví zajíklý ret
nevím propast-nebe
neřešení zebe.
Komentáře (1)
Komentujících (1)