Podzimní šejk s pýrem
Anotace: ...se Shakespearem
Nese se jitrem nota smutku,
ještě je celá od zármutku
a teskně zvučí tmavým nebem.
Dneska Tě hřejem, zítra zebem,
pak promícháme číše s jedem...
...v tichém náručí Romea
krčí se Julie, nesmělá...
Přečteno 355x
Tipy 3
Poslední tipující: Asterix, Ayla
Komentáře (2)
Komentujících (2)