Mysli si co chceš. Já neutíkám, je to můj sen- odstěhovat se, to není útěk z tohohle světa. Ta báseň ukazuje realitu, ale samozřejmě že to tady mám také ráda. Ale poznala jsem, že jinde se lidé chovají líp, tak proč bych tu měla zůstávat?
10.10.2007 19:30:00 | Taya
Jo to teda je... Všude je něco zlého a něco dobrého, ale já si našla místo, kde se mě líbí a tam bych jednou chtěla žit.
10.10.2007 19:27:00 | Taya
Utéct? Vždyť tím nikomu nepomůžeš - ani sobě ne, myslíš, že jinde je to lepší?
10.10.2007 16:52:00 | Bůchví...