Poslední valčík
Anotace: taneční...většina z nás asi ví o co jde:)
Do klapotu podpatků
a šustících lemů saténových sukní
křišťálový lustr
se smíchem
zalyká
a
září štěstím
(zapomněl si rukavičky
a
tak
se
může
dotýkat
holými
prsty)
raz dva tři
dva dva tři
,,Pojďte slečno
protančit poslední střevíčky
a zachytit do dlaní
skomírající takty valčíku"
dříve než
přijde
zase další střízlivé ráno
a v přeplněném autobusu
zdvořilé
,,S dovolením"
změní se opět
v
,,Uhni ty vole!"
Přečteno 325x
Tipy 5
Poslední tipující: Ayla, WhiteSkull, Lota, oakbark
Komentáře (3)
Komentujících (3)