Tak tohle vím zcela přesně: kanibala vegetariána pohřbí do masového hrobu. Uležet...
16.10.2007 12:20:00 | Aťan
Může být kanibal vegeterián? To je blbost, že...ale když se kanibalům narodí miminko a nechce pak jíst maso? Co to je? A nesežerou ho rodiče, když je nepovedený...hele, jsem z tebe zblbla!:-)))
16.10.2007 12:17:00 | no
Možná tam, Marsé, chybí větší vnitřní rozervanost. Ještě na tom zapracuji. :-)
16.10.2007 07:41:00 | Aťan