Asi záleži na společnosti... Pro mě je národ... Nejde lidem říkat, že jsou jen stádo... Budou si myslet, že je to pravda a nikdy se to nespraví... Musíme si všichni uvědomit, že jednu podstatnou věc máme společou...
Čímž jsem nechtěl říct, že by se mi básnička nelíbila... Líbí... =)
17.10.2007 09:17:00 | Blázen? =)
Hořkíé trýznení podstoupili
Však ni muka je nestmelily
Ženou se dál bezhlavě vpřed
Na srdci Evropy bolavý vřed!
14.10.2007 12:58:00 | Bůchví...
tak tohle je nej hlčina s nej básničkama...jsem ji vděčnej za to co pro mě dělá...děkuju káťo!její básničky jsou jako kouzlo,které vám prostoupí celým tělem...
14.10.2007 11:56:00 | vox animi