A čas utíká...
Anotace: PRO LIDI, KTEŘÍ BEROU ŽIVOT JAKO NEZAJÍMAVOU RUTINU BEZ VZRUŠENÍ A NEUVĚDOMUJÍ SI, ŽE AŽ SE PROBUDÍ, MŮŽE BÝT UŽ POZDĚ...a VĚŘTE MI, TAKOVÝCH JE DOST.
Díváš se na hodiny,
co visí na stěně,
ručička obíhá
dokola vyděšeně..
A jsi o pět vteřin starší.
Sedneš si ke stolu,
otevřeš mlíko,
kousneš do rohlíku,
náhle je v břichu...
A jsi o pět minut starší.
Lehneš si na postel,
chceš si odpočinout,
zase ti zdá se sen,
pak je čas procitnout...
A jsi o dvě hodiny starší.
Navlékneš se do kabátu,
stiskneš tašku v ruce,
stiskneš kliku v rychlém letu
a kdy se vrátíš?Pozdě.
A jsi o deset hodin starší.
Doma civíš na televizi,
na Novu, už zase Gogo show,
hodiny, zy tikají dál,
zvukem jak koně klušou...
A jsi o další den starší.
A vůbec, záleží ti na tom?
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: hanele m.
Komentáře (2)
Komentujících (2)