Neplač
Neplač holčičko, neplač,
maminka se ti včas vrátí.
Neplač holčičko, neplač,
než v slzách se tvé tělo ztratí.
Sedíš tu na posteli,
hlavu v dlaních schováváš,
Ty co ji zabili,
krutě řevem proklínáš.
Ty jsi tam stála,
a z povzdálí sledovala.
Jak v krvi skonala,
jak do temnot padala.
Neplač holčičko, neplač,
maminka se navždy ztratí.
Neplač holčičko, neplač,
zpátky jí nic nenavrátí.
Přečteno 382x
Tipy 3
Poslední tipující: Game, Anejet
Komentáře (0)