To jsou komenty jak za záhrobí.
:)
Ani jeden neexistuje.
K věci
Definice milování je složitá.
I já čtyřkař z češtiny mám
pocit, že jejich ekvivalentů je nějak málo.
Nebo o nich nevím.
Třeba ano..
Objímám
cítím
chvěji se
létám nad oblaky
.. Miluji je moc specifické..
:)
15.01.2010 13:26:00 | Sleepwalker